Blue Office

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen wel over een Internetaansluiting. Daarbij is het Internet (meer dan traditionele media, zoals dagbladen) van belang om zich te kunnen oriënteren op een goede occasion, die voldoet aan bepaalde specificaties en wensen. Met een goede zoekmachine kan dit en daarbij worden de gevonden occasions met hun specificaties, zoals prijs, kilometers, foto(`s) en de gegevens van de aanbieder, zoals plaats, straat, etc. binnen enkele seconden op het scherm getoond.

Onze dienstverlening
Auto.A2Zpoint.nl kan u daarbij van dienst zijn. Zij is een internetdienstverlener voor met name garages, autobedrijven en de autohandel. U kunt uw occasions via Auto.A2Zpoint.nl aanbieden aan de bezoekers op onze portal www.Auto.A2Zpoint.nl. Duizenden consumenten bezoeken maandelijks dit soort websites met als enig doel de voor hen meest ideale occasion te vinden. Dat kan dan ook de uwe zijn.
Auto.A2Zpoint.nl biedt hen daarvoor een snelle zoekmachine, die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar is en die een groot scala aan selectiecriteria biedt.
Auto.A2Zpoint.nl helpt u meer traffic naar uw showroom te krijgen tegen zeer gunstige voorwaarden. Dit doen wij door er voor te zorgen, dat onze website bekend is bij diverse portals, die voor dit doel van belang zijn.
Het is daarbij op het Internet van belang, dat de informatie over uw voorraad actueel is. Hiervoor zorgen wij met een back-officetoepassing, die u in staat stelt uw occasionvoorraadmutaties direct online door te voeren.

Onze site is gratis toegankelijk, voor zowel bedrijven als particulieren. Van de aanbieders vragen wij een relatief geringe vergoeding.

Productoverzicht
Naast de dienstverlening, zoals hierboven beschreven, bieden wij ook extra producten aan om u nog beter op het Internet te presenteren (klik hier voor meer informatie van AutoSite). 

AutoSite
AutoSite is een zogenaamd contentmanagementsysteem. U kunt er uw eigen website mee samenstellen. U kunt daarmee zelf pagina´s maken en deze voorzien van foto´s, tekst, email- of andere websitelinks, etc. U kunt uw eigen huisstijl er in onderbrengen. Het systeem beschikt uiteraard standaard over diverse logo´s en merken images. Kortom, geschikt voor autobedrijven, die nog geen website hebben of die een nieuwe en efficientere website willen.

 

Startpagina van Auto.A2Zpoint.nl met snel zoekscherm          Het occasionscherm met de detailgegevens


AutoSiteOccasion
AutoSiteOccassion is een product, waarmee u al uw occasions op uw eigen website kunt laten zien, terwijl deze ook tegelijkertijd op Auto.A2Zpoint.nl te zien zijn. Het is een module van AutoSite, welke uiteraard naadloos aansluit op de websites, die met AutoSite gemaakt zijn, maar waarin ook voorzieningen zijn aangebracht, zodanig dat deze naadloos kan samenwerken met websites van andere leveranciers.
Deze module kan in dezelfde look&feel aangeboden worden als die van uw eigen website. Met AutoSiteOccasion heeft u de volgende voordelen:

  • Uw occasionvoorraad wordt centraal vanuit Auto.A2Zpoint.nl gevoed. 
  • U onderhoudt centraal de occasions met alle gegevens en foto´s, die ook op uw eigen website komen te staan
  • Het gebruik van dezelfde stijlen als die van uw eigen website.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar.

Een voorbeeld van het onderhoudsscherm ziet u hieronder links. Rechts ziet u hoe het publiek dit op uw website kan zien. Op de voorraadpagina´s zien de bezoekers allerlei gegevens over de occasion, zoals model, type, motorspecificaties, opties en accessoires, mogelijkheden voor inruil en garantie, etc. Verder is er een link naar de website van de aanbieder en kan eventueel, via een emaillink, extra informatie aangevraagd worden.

 

Onderhoudsscherm voor uw handelsvoorraad         Hoe het publiek uw voorraad in detail kan zien

AutoSiteHotspot
Dit is een product, dat er voor zorgt, dat foto´s van uw occasion op de voorpagina van Auto.A2Zpoint.nl komen te staan met een link naar de betreffende occasion. Hiermee kunt u uw voorraad extra onder de aandacht brengen bij potentiële kopers.

AutoSiteOBS
Dit product is een interface met het Occasion Beheersysteem (OBS). Indien u via ORB een auto aanmeldt, kunt u, indien u daarvoor kiest, de overige gegevens ook invoeren. Vervolgens kunnen deze gegevens automatisch via onze interface in de database van Auto.A2Zpoint.nl verwerkt worden. Een aanmelding geeft gelijk de juiste gegevens van de occasion, waarbij u dan alleen nog extra gegevens hoeft toe te voegen, zoals opties en accessoires, prijs, etc. Een afmelding leidt automatisch tot een verwijdering van de advertentie.

Werkwijze
Indien u met Auto.A2Zpoint.nl in zee gaat ontvangt u een toegangscode, zodat u op het afgeschermde gedeelte van onze website toegang krijgt.
Na inloggen komen er een aantal functies beschikbaar, waarmee u, naast de occasion-gegevens, ook uw bedrijfsgegevens kunt onderhouden. Met deze "back-office-toepassing" bent u in staat de gegevens van uw occasions te muteren, zonder dat dit nog op het Internet voor het "publiek" zichtbaar is. Zolang u niet aangegeven heeft deze occasion aan de "voorkant" te tonen, kunt u de gegevens er aan toevoegen of wijzigen. Pas als u alle gegevens van een occasion heeft ingevoerd kunt u de advertentie publiceren, zodat deze voor het "publiek" zichtbaar is.