Blue Office

Blue Point biedt haar klanten de mogelijkheid websites en andere internetsoftware bij haar te laten hosten.

De hostingactiviteiten en domeinnaamregistraties worden verzorgd door Point2Host, een zelfstandige unit binnen de Blue Point - organisatie.
Zij beschikken over alle fasciliteiten en kennis om deze activiteit kwalitatief goed uit te kunnen voeren.

Wij streven bij deze diensten naar de laagst mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding, zonder te korten op service en kwaliteit. We maken gebruik van de meest moderne hardware, software en servermanagementtechnologien om onze klanten een hoge bereikbaarheid van service te kunnen bieden.

Point2Host host al haar klanten op A-merk hardware-, software- en netwerkonderdelen. Er worden nooit teveel sites gehost op onze servers. We kijken daarbij naar zowel de totale traffic als naar de schijfbezetting, die altijd onder een bepaald ingesteld niveau moeten liggen. Doordat we minder sites per server hosten heeft iedere server een lagere serverload, harddisk activiteit neemt af en het netwerk wordt sneller. Point2Host bewijst dat een lage prijs niet per definitie een lage betrouwbaarheid betekent!

Voor Pakketspecificaties en Prijzen klik hier.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de verkoopafdeling van Blue Point te bereiken op telefoonnummer +31 (0)547 380 650. U kunt ook e-mailen. Vult u dan het informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op