Blue Office

Alle medewerkers van Blue Point zijn minimaal op HBO-niveau opgeleide IT-deskundigen en zijn ieder voor zich ervaren in het uitvoeren van IT-projecten. Zij worden regelmatig bijgeschoold, onder andere in het toepassen van nieuwe methoden, technieken en hulpmiddelen en zij volgen regelmatig trainingen welke hen in staat stellen als professional in complexe projecten en in teamverband werkzaamheden te verrichten.

Projecten worden uitgevoerd op basis van moderne ontwerpmethoden (o.a. SDM, DSDM, RAD, OO), met de modernste hulpmiddelen en met talen als Java, RPG en SQL. Daarnaast ondersteunen wij relaties in het onderhouden van hun bestaande applicaties.

 

Werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd onder regie van Blue Point, op basis van nacalculatie of fixed price, dan wel onder regie van de opdrachtgever (detachering). Werkzaamheden kunnen zowel bij Blue Point op kantoor, als ook bij de opdrachtgever in huis worden uitgevoerd.

 

Blue Point werkt landelijk voor een groot aantal bedrijven in diverse branches.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de verkoopafdeling van Blue Point te bereiken op telefoonnummer +31 (0)547 380 650. U kunt ook e-mailen. Vult u dan het informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.